Info pro nováčky.

Tuto sobotu 24. března 2012 proběhne v Hustopečích u Brna 2.kolo Národního poháru Goju Ryu. Je potřeba se dostavit ke kontrole prezentace, která je od 8.00 do 8.30 hodin. Při prezentaci je kontrolován průkaz karate, ve kterém musí být nalepená známka pro rok 2012 a potvrzení o lékařské prohlídce, které nesmí být starší 12-ti měsíců. Svoji účast nahlaste nejpozději na čtvrtečním tréninku, jelikož prezentace se dělá hromadně elektronicky a to nejpozději ve čtvrtek 22.3.
Každý závodník potřebuje pro soutěž červený a modrý pásek, pokud bude závodit i v disciplíně kumite, musí mít také předepsané chrániče. Bližší informace vám sdělí na tréninku trenér pan Musil.
Pokud nemá někdo své pásky, je možno na tréninku domluvit zapůjčení, ale pouze v omezeném množství. Je také možné pásky zapůjčit od jiného závodníka, ale je lepší se na to nespoléhat, protože nevíte, zdali bude mít někdo volnou zrovna tu barvu, kterou budete potřebovat.
Pokud se chcete závodů zúčastnit a nemáte se jak dopravit, zkuste se na tréninku domluvit s někým, kdo jede a bude mít volné místo. Většinou má každý v autě minimálně 1 volné místo.

Účastí na závodech si porovnáte, jak na tom jste a uvidíte, jak cvičí závodníci z jiných oddílů. Nemusíte se bát porážky, nikdo vám to nebude vyčítat, pokud se vám podaří získat medaili, budete mít obrovskou radost a získáte motivaci pro další trénování a zdokonalování se.

Odkaz na propozice najdete zde:
http://www.goju-ryu.cz/propozice-2-kolo-narodniho-poharu-2/

Comments are closed.